Bangkoks flygplats klarar sig!

Bangkoks flygplats klarar sig! I vilket fall gör UD den bedömningen då de inte avråder från resor till Thailand där resenärerna avser att byta till ett annat flygplan för vidare färd till andra resmål.

I en tidigare artikel redovisade vi de åtgärder som genomförts på Bangkoks huvudflygplats Suvarnabhumi för att förhindra översvämningar av flygplatsområdet. Bedömningen att dessa skydd skall vara tillräckliga kvarstår och det finns därför ingen anledning att ändra en resrutt som går via Bangkoks flygplats.

SAS skriver på sin hemsida att flygplatsen Suvarnabhumi, som SAS flyger till, för närvarande inte påverkas av vädersituationen i Bangkok. SAS fortsätter att flyga tills annat meddelas.

På grund av vädersituationen tillåter dock SAS kunder som är bokade på SK973 / SK 972 fram till 31 oktober, att boka om till andra datum – utan kostnad och rekommenderar alla kunder som reser till Thailand att följa nyheter om den aktuella situationen.

svt,svt, svt, svt, svd, svd, svd

Share

Kommentarer inaktiverade.