Hos Ryanair kan bagaget kosta lika mycket som en flygbiljett med SAS – uppdaterad

Hos Ryanair kan det snart kosta lika mycket att checka in bagaget som att köpa en flygbiljett med exemplevis SAS. Det du eventuellt vinner på biljettpriset tar Ryanair utan problem hem genom alla avgifter som tillkommer. Klagomålen till ARN talar sitt tydliga språk.

Enligt svt.se planerar Ryanair att chockhöja en del av sina avgifter med 150% så att det nästa år kan kosta upp till 135 pund (1.400 kronor) att checka in en väska på
flygplatsen.

Flygbolaget erkänner att de höga avgifterna syftar till att få resenärerna att resa lätt, skriver brittiska medier.

Hittills har det kostat alltifrån 15 till 80 pund att checka in en väska hos Ryanair. Men från och med torsdag gäller nya högre belopp för alla nya bokningar. De högsta avgifterna, över 100 pund, är för väskor som inte förbokas.

svt.se, svd.se, svt, svt, svd, svd, svd

Share

Kommentarer inaktiverade.